Laatste wijziging: 2022-06-06 (technisch), 2009-05-22 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Wiesje: "Zalig niksen 1"

[sex]

We hopen hier, dat je onze verhalen uit Us Net leuk vindt. Waarschijnlijk vind je ze saai. Inderdaad, het is hier rustig. En nu ga ik vertellen hoe hier niks gebeurt. Dus nestel je met een pot thee en een pak lange vingers.

Lange vingers? Alt-Tab, naam, wachtwoord. Larie dear, jij lust lange vingers, h? Eenheid, prijs per eenheid, belachelijk!, aantal:1. En ik... Oh, ja! Larie, jij krijgt een hoofdrol in een puddingbroodje: als hot dog. Wil je zelf ook een puddingbroodje? Oh, dat zal Afra ook wel leuk vinden. Eenheid, prijs per eenheid, voor een keertje, aantal: 2. Verzenden. Uitloggen.

Larie of ik wordt als eerste wakker. Sinds we verslingerd zijn geraakt aan dat samen uit n glas of kop drinken, drinken we ongeveer evenveel (waarschijnlijk eigenlijk te weinig) - maar hij heeft een grotere blaas, dus word ik als eerste wakker. We liggen meestal zodanig in elkaar, dat ook de ander wakker wordt. Nou, dan beginnen we te knuffelen, ook al weten we wel, dat minstens de ene eruit moet.

Gek, het voelt na die paar jaar samen nog steeds zo onzeker - alsof de ander zich slapend zou bedenken en het uit zou maken. Maar zoiets is Larie vroeger echt overkomen, die vraagt zich nog steeds af wat er toen gedurende zijn slaap gebeurd is. En knuffelen is zo lekker! Hij kan zo lief aaien, en ik begin zijn buikje zelfs gezellig te vinden. Waarom heb ik jaren verspild aan andere vriendjes?

Maar ja, die blaas zit echt in de weg. Dan stap ik uit bed, en ga naar de plee in de badkamer (als we thuis slapen tenminste, niet elders of buiten op een zeiltje). Dan gaat Larie tegenwoordig gezellig mee, want die heeft anders even later wel hoge nood.

Onze badkamer is vrij warm. Zeker na de laatste verbouwing. Ons huisje heeft een benedenverdieping met woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Daarboven begint het schuine dak. Die zolderverdieping hebben we dan opgedeeld in twee tweepersoonskamers, die badkamer en een eenpersoonskamer. We vertimmeren er wel eens iets. Zo hebben we zelf dat extra lange bad gemaakt.

Ons nieuwste gebruik is, om dan 's nachts samen in dat bad te plassen. Ik klim op de korte kant boven het putje, en hurk daar. Larie gaat dan aan de lange kant staan, wel lekker dichtbij, en probeert het met losse handen te doen - want dan kan ik het ook van hem zien. Maar meestal heeft hij een stijve, en dan moet hij hem met 'n vinger omlaag drukken - heel opwindend. Laatst was Afra hier weer eens, en toen hebben we met ons drien geplast: Afra tegenover mij. Beetje ver weg, maar ik werd er best geil van. Ze maakt mij nog bi!

We schreven al eens over knijpflessen, geloof ik. We hebben nu iets moois: een knijpzuigfles! Larie zag die toen we laatst bij Yvonne en Aart waren ergens in een hoek, en vroeg of hij hem mocht hebben. Ja, dus. Ik word nog steeds knalrood als ik denk aan de knipoog die Yvonne ons gaf! Larie vult dat ding aan de kraan (aan de andere lange kant van het bad) met handwarm water. Dan knijpt hij er water uit om mijn spleet te spoelen.

Maar nu heeft hij het verbeterd: hij gaat me met dat ding neuken, de speen stijf van het water, en spuit een golf water in mijn baarmoeder. De eerste keer viel ik zowat voorover in de badkuip - mens, wat deed hij dat lekker! En vervolgens schroeft hij de dop eraf, en steekt zijn pik in het resterende water. Daar word ik toch geil van! En dan probeert hij ook nog dat geheel overeind te krijgen, waarbij het water dan langs zijn zak wegdrupt. Dan dreigt bij mij een witte tsunami!

Soms zijn juist de darmen vol, meestal weer eerst de mijne. Nee, dan ga ik maar echt op de plee zitten. Die kan tegenwoordig ook uit een pijpje een straaltje water omhoog spuiten, als een alternatief voor die knijpflessen. Ik vind het heerlijk om dat water in mijn spleet te voelen, ook onder het schijten. Maar het is wel koud water! En we hebben in de badkamer die eenpersoons luchtmatras liggen - daar gaat Larie dan zolang op liggen, op zijn rug. Lekker met zijn voeten tegen de mijne, en zijn zonnewijzertje hopelijk weer een beetje recht.

Als hij moet, dan wisselen we om, natuurlijk. Dan lig ik op mijn rug, voetzolen op de grond, lipjes vanelkaar. Dan blijft Larie geen tel langer op de pot dan nodig! Intussen laat hij zijn stijve wel tussen zijn benen omhoog staan, en als hij dan zijn benen een beetje spreidt, dan heb ik een heerlijk uitzicht. We hebben een afzuigkap naast de pot, dus zitten we niet in de stank. Met die kap boven de pot zat je zelf des te meer in de stank.

Handjes wassen, en dan trek ik hem aan zijn taas weer gauw naar bed. Knuffelen, soms toch vrijen, en gezellig verder slapen.

Laatst hadden we een pak van die musketflikjes (die kerstkransjes van chocola). Larie zat te schijten, en probeerde intussen flikjes om mijn tepels te werpen. Voor iemand die slaapdronken op de plee zit deed hij het trouwens best aardig. En ik ging zijn missers teruggooien, en die moest hij dan met zijn mond vangen, terwijl hij op de pot zat! Teveel gevraagd, maar uiteindelijk hebben we al dat spul mee naar bed genomen. Geweldige lol gehad, maar alles zat onder de chocola, en die witte korreltjes zijn nog steeds overal.

We hebben voor het plassen trouwens ook die po die ik ergens gevonden had. Konden we in de slaapkamer zelf blijven, naar het voorbeeld van Cisca en Frans. Zie Schaapjes [sex]. Maar het was voor mij f goed mikken f goed zichtbaar plassen. We hebben nog even gefantaseerd over een hurktoilet in de slaapkamer. Maar dat samen in bad plassen, afspoelen met de knijpfles (en het bad even "drtrekken" met de handdouche, natuurlijk) bevalt ons vl beter.

Uiteindelijk worden we "voor het echie" wakker, bijvoorbeeld omdat de zon het heet maakt. Dan gaan we natuurlijk weer knuffelen. Maar weldra voelt hij een borst of spleet, en dan wordt ook het mannetje in hem wakker. We hebben het al verteld: hij begint mij op te geilen en klaar te maken: dan heb ik mijn portie alvast gehad. Intussen probeer ik hem op te warmen, maar als hij helemaal aan het voeteneinde zit om mij te verwennen, dan kan ik nergens bij. Maar als ik verzadigd ben, dan mag ik hem opwarmen. Daarna stoot hij naar binnen, en gaat heerlijk pompen. Hij weet, hoe dol ik ben op zijn kwakkie, dus hij trekt zich op tijd terug, en laat mij hem pijpen. Heerlijk!

Dan liggen we voldaan van elkaar te genieten, ik eerst boven op hem, en dan gaan zijn handen weer lekker aan de wandel. Uiteindelijk heeft hij me dan wr helemaal binnenstebuiten. En dan speel en sjor ik hem weer stijf - dat kan trouwens een stief kwartiertje duren. Mij best, want ik heb ontdekt, hoe ik leuk met zijn pik kan spelen als die juist slap is.

Maar uiteindelijk gaat ie weer naar binnen, en dan spuit ie zijn druppeltje waar het biologisch hoort: in mijn baarmoeder. Zo kort na die andere keer is het bijna niks, dus ik mis dan amper krachtvoer, en hij heeft amper kans om zijn eigen spul tegen te komen bij het beffen. Win-win! En dan lig ik weer een tijdje bovenop hem, zijn pikkie nog heerlijk in me. En dan knuffelen we weer een tijd.

Tegenwoordig schiet het bad er vaak bij in, en gaan we alleen maar onder de douche. We hebben nu twee douchekoppen boven het bad, niet te ver van elkaar.

Dan hebben we de ceremonie van het aankleden. Dat wil zeggen, we kunnen de slaapkamer niet binnengaan zonder te willen liggen knuffelen. Vooral net uit bad of vanonder de douche is dat hrlijk, met die geweekte huid.

Dat aankleden is noodzaak als we het huis uit gaan, al kennen velen ons inmiddels ook bloot. We maken er nog amper werk van: slip, broek (of soms rokje voor mij), shirtje - en natuurlijk sokken (of soms panty voor mij) en schoenen. Eventueel een jasje. Oh ja, en soms neem ik toch maar een beha: als ik weet dat ik in de kroeg moet helpen bedienen, bijvoorbeeld.

Maar we kunnen zo slecht tegen het verdwijnen van die lekkere plekjes van de ander achter kleding! Dus trekken we elkaar om beurten een kledingstuk aan, zodanig dat het lekkers zo lang mogelijk toegankelijk blijft. Dan geven we er een kus op. Bof ik even, met drie kussen!

Inmiddels is het meestal vr in de middag. Vroeger hadden we dan ontbijt. Nu is het hoogstens een gedeelde mok koffie, maar soms hebben we ook onder het vrijen boven het koffie-apparaat gebruikt. We hebben dan bestelde boodschappen op te halen bij Ab, want anders waren we waarschijnlijk in bed gebleven. Dan wandelen we naar hem toe, dus het hele dorp door. Dan zien we dus allerlei vrienden. Die lopen dan ook mee, of we spreken "straks" met ze af.

Het is meestal gezellig bij Ab, of anders wordt het dat wel als wij er zijn. We blijven er z een uur plakken. Dan sjouwen we terug met onze boodschappen. Nou ja, sjouwen - we verbruiken veel minder dan vroeger, en Ab dreigt steeds gekscherend dat hij dan zijn marges moet vergroten. Hij doet maar!

We sjouwen dus terug, en stoppen vaak bij de kroeg. Dr hebben we dan meestal afgesproken. We helpen en musiceren er zo veel (en verteren er nog maar zo weinig), dat wij er een aardig tegoed hebben opgebouwd. We laten ons zelden "gewoon" uitbetalen: dan houden Mina en Bill het geld lekker in het bedrijf. Dat vinden ze op zich heel mooi, maar ze blijven bang dat we ooit het hele bedrag ineens opvragen.

Ik ben er trouwens best trots op, want dit geld heb ik voor de helft binnengebracht (terwijl ik verder op kosten van Larie leef). Eh... Larie heeft me op mijn eigen inbreng moeten wijzen. Hij vindt in het algemeen, dat ik mezelf onderwaardeer - en dat vind ik juist van hm.

Soms blijven we bij de kroeg hangen: gezellig bijkletsen, moeten helpen, moeten spelen. Dan kan het best middernacht of later worden. Soms fixt Mina iets te eten, soms eten we 's nachts thuis, soms grijpen we maar weer naar dat Griekse spul: wijn, olijven, nootjes. Kan Larie weer lekker olijven uit mijn spleet lebberen, doormidden bijten, en half van zijn mond in de mijne schuiven. Dat is vl lekkerder dan welk feestmaal ook! Ananasschijven zijn trouwens ook heel leuk en lekker. Ik zoek nog naar iets om met zijn stijve als blijde in zijn mond te schieten.

We repeteren wekelijks met de Hijbezems, maar de vaste woensdag wordt net zo makkelijk een maandag of vrijdag. Dan gaan we meestal van ons uit eerst naar Afra, dan naar de kroeg (als we er niet al zaten) om onze handkar vol muziekspullen (met die van de boys erbij) van daar naar het huis van Geert en Herman te duwen. Nou, en dan drinken we koffie, spelen een tijdje, en gaan aan de drank.

Dan wordt het soms ook sex (de boys met elkaar, wij met Afra), en "somser" ook logeren. Maar Larie en ik hebben afgesproken om bij voorkeur naar huis te gaan: dan kunnen we samen in ons patroon blijven. Pech voor Afra. De boys rijden de handkar overdag wel weer naar de kroeg, om de muziekspullen daar te hebben als we moeten spelen.

Thuis is het dus soms nog eten koken, soms alleen een slaapmutsje drinken. Soms beneden op de bank, soms boven op bed. Op de bank kunnen we zo lekker zitten: ik op schoot met mijn benen wijd. Dan kan Larie me zo heerlijk opgeilen aan mijn borsten en mijn spleet, zo lang als we willen. Maar op bed zijn we startklaar.

Soms gaan we bij thuiskomst in bad, ik weer op schoot. Pot thee of fles wijn bij de hand, theelichtjes of kaarsjes als verlichting. Een enkele keer een rustig muziekje erbij. Dat houden we uren vol, maar we zijn ook wel in het bad in slaap gevallen.

Zijn we niet moe, dan hebben we in bed het vertrouwde repertoire: knuffelen, ik klaar, hij gepijpt, ik klaar, biechten (elkaar vertellen wat je bezighoudt of dwarszit, vooral van elkaar), knuffelen, ik klaar, hij in de baarmoeder, ik klaar. Slapen. En zo is de dag dan rond.

Soms hebben we Afra erbij. Daarin voorziet ons draaiboek nu. 't Is leuk, maar enkel hij en ik is leuker.

Soms logeren mijn ouders bij ons. Sinds toen bij hen (zie In Amsterdam [geloof, sex]) doen we niet meer preuts jegens elkaar. Zo te zien neukt mijn vader lekker, maar kan hij qua knuffelen en hand- en mondwerk Larie geen partj bieden. Mijn moeder lijkt inderdaad griezelig veel op mij. Iets grotere borsten. Zij lijkt jonger dan ik ben, en ikzelf nog weer jonger - maar mijn tepels zijn nu groter dan toen ik een tiener was, en mijn heupen breder. We worden gewoon hartstikke goed onderhouden!

Soms is Afra er dan een tijdje als vijfde bij. Zij trekt meer naar mijn moeder dan naar mij. Mijn ouders hebben inmiddels ook hun draai met Afra gevonden, maar ook zij zijn liever met hun tween. Afra zou mijn moeder en mij wel eens willen zien vrijen. Kan ze lang wachten! We vrijen niet in hetzelfde bed - en ik moet al helemaal niet denken aan vrijen met mijn vader of dat Larie met mijn moeder vrijt. Laat Afra maar lekker van de ene kamer naar de andere lopen. Mijn ouders gaan trouwens 's nachts naar het toilet beneden: ze doen niet aan plassex, en ze struikelen maar over dat luchtbed.

We zijn ons de pleuris geschrokken om de werking van de pil, zie Eicel [sex]. Ik heb nu sinds kort een andere pil. Die maakt me evenwichtiger, en vermindert het vloeien heel sterk. Zo sterk, dat ik erover denk om inlegkruisjes te gaan gebruiken in plaats van tampons. En dat kleine beetje rood krijgt de wasmachine wel uit de lakens. Larie moet er nog aan wennen. Hij is blij met minder bloed aan zijn neus, maar hij vond dat vloeien zo'n teken van vrouwelijkheid. Nou, ik druk hem met zijn neus op de feiten, en dan gaat ie weer braaf likken.

En onze verhaaltjes? Ja, die gaan eigenlijk ook ten koste van het knuffelen. Op bed of op de bank met de notebook, en wie niet schrijft, die blijft lekker strelen. Daarom duurt het soms best lang, voordat een verhaal klaar is.

Die lange vingers? Ja, dat kun je aan Larie overlaten! We hebben Afra gevraagd, of ze mee wilde doen met de puddingbroodjes. We hadden er achteraf drie moeten bestellen. n heb ik dus als hot dog gegeten: om Laries stijve heen gevouwen, en dan maar lebberen en voorzichtig happen. De pudding van het andere belandde voor de helft op mijn borsten, en is opgelikt door Larie en Afra. Voor de andere helft op Afra's borsten, en is opgelikt door Larie en mij. Het broodje zelf hebben Larie en Afra gedeeld.

En toen zijn ze lange vingers gaan soppen, om beurten bij Afra en bij mij (en ik heb er een paar puur genoten). Afra heeft daarna bij mij de kruimels en suikerkorrels weggelikt, en Larie bij haar. Dat laatste was een compromis: zij had liever gehad dat ik haar schoonlikte, en ik had liever gehad dat Larie mij schoonlikte. Maar dat rondwroeten in een andere vrouw laat ik dan toch liever aan hem over.

Al met al werd het een flinke plakboel, maar reuze gezellig en bloedgeil. Oh ja, Afra en ik hebben nog even om het bed gelopen met een lange vinger net uitstekend. We werden er alledrie bloedgeil van.

Daarna hebben we uren in bad gezeten, om beurten bij elkaar op schoot (behalve Larie bij Afra). Wijn, olijven en nootjes erbij. Onvergetelijke dag! We hebben de boys getipt, en die zijn nu zwaar aan de puddingbroodjes. We hebben ons er bij Ab de krampen om gelachen!

Zalig niksen met je lief. Wat is nou een mooier leven?

 

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).