Laatste wijziging: 2022-06-04 (technisch), 2013-05-26 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Larie: "Kapper"

[sex]

Inleiding - Knipbeurt - Eten - Bed - Bank - Napraten

Inleiding

Soms blijft een verhaal liggen. Ik schrijf dit na Flinterdun 1 [sex], want zo kom ik er langs een omweg op, maar het is een vervolg op Verjaardag [sex], en speelt kort daarna.

Mijn vroeg grijze haardos begint te dunnen. Wiesjes donkere haar is dik. Voor beiden geldt: lang staat het goed, maar zit het minder, vooral als je weer eens wilt douchen.

We hebben een kapper: vriend Herman, en vriend Geert is zijn leerling. We hadden op Geerts verjaardag vastgesteld, dat we weer eens onder het mes moesten. Yvonne had ons in een kwadratuur van de cirkel geknipt: niet als model natuurlijk: haren voor de pruik gewonnen, en toch een bruikbaar kapsel laten staan dat bovendien door verder knippen weer in ons oorspronkelijke model te brengen zou zijn. Vakwerk!

Wiesje had ook bedacht, dat haar "volle" kapsel moest wijken voor een koppie, niet veel gevulder dan het mijne. Afra wilde haar blonde lokken tot op de schouders evenzo gekort zien. We prikten dus met ons vijven een dag en tijd om met ons drien naar de kapper te gaan. Uit mijn hoofd was het een dinsdag om drie uur: niet te vroeg hoeven opstaan, wel daglicht bij het knippen.

Knipbeurt

Dus liepen Wiesje, Afra en ik tegen die tijd Us Net lichtvoetig door. Ik droeg de kleine rugzak, wat sommige slimmerds deed vragen of we vandaag nog terugkwamen.

We worden vakkundig geknipt, en daarvoor betalen we ook. Maar we zijn er ook bij goede vrienden, dus er wordt ook bijgebabbeld onder een pot thee, er worden schilderijen bekeken en zo.

Herman had in de computer een model gemaakt van het kapsel dat Wiesje en Afra blijkbaar wilden. Op hoofdlijnen(!) klopte dat. Herman nam Wiesje onderhanden, met hoorbare spijt alsof hij een momument moest slopen, en Geert kon met verschillende hulpstukken op de tondeuze op mij aan de slag.

Mijn koppie was naar verwachting, dat van Wiesje boven verwachting. Ze oogde pittiger, en ze straalde toen ik nog een voordeel ontdekte: dat ik bij het knuffelen minder kans had op haren in mijn neus. Daarna ging Afra onderhanden, terwijl Wiesje en ik dat knuffelen nader onderzochten.

Ik moet er nog iets bij zeggen. Doorgaans krijg je van de kapper een kapmantel om, en een boordje van papier, om je kleding te vrijwaren van allerlei haren. Maar als wij door Herman of Geert geknipt worden, dan gaan die kleren uit, op de slip na. Dat gold vanaf nu ook voor Afra. En reken maar, dat Herman weet waar hij zijn plumeau moet gebruiken. Zo dollen wij nu eenmaal met elkaar. En intussen gaat ook de stand-up comedy door. Het was alleen niet zo handig geweest om ons in de huiskamer te knippen, zonder een zeil of zo op de vaste vloerbedekking. (Misschien om Wiesjes voorliefde voor zeiltjes niet te beproeven?) Maar ze hbben een stofzuiger!

Wiesje en ik zaten dus bijna bloot te knuffelen, Geert haalde alvast een slokje voor wie niet hoefde te knippen, en ontkleedde zich evenzo. Toen ook Afra een kort koppie had (hier en daar een pietsie langer dan Wiesje), zaten we maar weer in de begintoestand van Verjaardag (na het vertrek van Kees). We zaten ook weer te frunniken.

Eten

Geert vroeg, of we wilden blijven eten. Verrassing! Uit de rugzak kwamen een door Wiesje gebakken vlaai (die het vervoer rechtop aardig doorstaan had) en namens Afra een fles Chteau Kees. Oftewel: we hadden de uitnodiging verwacht. Geert wilde pannenkoeken bakken. Dus even later stonden we alle vijf met meel bestoven in de keuken, bakkend, cranberries ontdooiend, zoekend naar stroop en zo. Het werd een oergezellig gekeet, met veel aandacht voor de tepels van de meiden, want die zaten iedereen steeds in de weg.

We konden ook, zij het krap, in de keuken eten. Dus was het een kleine moeite om bijvoorbeeld ook kaas en gember te pakken. En iedereen wilde van iedereen proeven. En het frunniken ging door. Geert heeft het bibberig gefilmd: Wiesje achterover leunend met een ring ananas om elke tepel, een dot slagroom erop, en Afra en ik van weerszijden likken. Ik heb het bibberig gefilmd: Afra achterover over een stoel gebogen, een ring ananas om elke tepel, een dot slagroom erop, en de boys likken. En ik moest achtereenvolgens alle vier een ring ananas met slagroom van mijn pik laten lebberen. Ja, in dit gezelschap worden de grenzen van de geaardheid verkend en verlegd...

Na een bak stevige koffie met een slivovic van Kees gingen we dus weer naar boven, naar het bed dat al zo onder ons geleden had.

Bed

Daar hadden we een nieuwtje voor de boys: Wiesje vloeide. Er kwam een handdoek over de ene helft van het bed. We lieten eerst de tampon op zijn plaats. Eerst even Wiesje inknuffelen (alsof wij ooit uitgeknuffeld raken!), dan Afra en Wiesje laten rotzooien, toen vingerde en befte ik Afra klaar. Ze deed haar best om mij af te trekken, en zelfs even te pijpen, maar het ging matig, en Wiesje zorgde wel dat zijzelf mijn kwakkie te slikken kreeg. De boys werden door Wiesje met de hand opgewarmd. Daarna maakten ze het zelf af.

Ze namen aandachtig kennis van het verwijderen van de tampon en van het bloeden. Ze waren benieuwd naar hoe Afra en ik ermee omgingen. Afra deed een beetje huiverig. Ik vroeg, hoe bevlekt de lakens mochten worden. Nou, voor dze keer...

Ik deed dus eerst weer een stevige partij knuffelen, kussen en borsten bewerken, ging daarna met mijn ene hand bij Wiesje naar binnen, daarna tot afgrijzen van Afra flink beffen en met mijn neus naar binnen (wat Wiesje sinds Bloot 1 [sex] hogelijk waardeert, met moedbonus als ze vloeit), maar uiteindelijk veegde ik mijn gezicht af aan de handdoek, en ging tegen Wiesje aan liggen voor een knuffel na. Ze graaide naar mijn pik, en kreeg hem weer halfstijf. Afra zat zichzelf op te warmen, de boys lagen weer aan elkaar te sjorren.

Ik liep even naar de douche om Afra niet tezeer te bevlekken, maar toen ik min of meer schoon terugkwam, waren Wiesje en zij flink met elkaar bezig. De boys hadden elkaar zo te zien net klaargepijpt. Afra wilde daarna ook knuffels van mij, en uiteindelijk zelfs mijn pik naar binnen. Wiesje rukte en lebberde mij weer stijf. Zo kon ik bij Afra naar binnen. Ik pompte totdat zij klaarkwam, voelde dat ik ging komen, haalde hem eruit, en voer Wiesjes rode zee op. Het bed kraakte onheilspellend.

Herman vroeg, hoe ze de mijne daarnet zo gauw weer stijf had. Ze liet hem naderbijschuiven, en deed wat handwerk bij hem, daarna bij Geert, terwijl ik bovenop haar lag. Stom van bewondering gingen ze anaal verder.

Inmiddels kwam toch het eind van de slaapkameravonturen in zicht. Afra ging als eerste douchen, daarna Wiesje (met nieuwe tampon) en ik, tenslotte dus de boys. De nieuwe kapsels bewezen hun dienst! We lieten de slaapkamer aardig bevlekt achter.

Bank

In de huiskamer hernamen we humor, drank en algauw frunniken. Ik speelde met Wiesjes knopje en het touwtje, zij "vingerde" mijn voorhuid. Rond twee uur kleedden Afra, Wiesje en ik ons weer aan, en liepen terug. Afgebeuld, maar voldaan.

Wiesje was trots op mij, om "het goede voorbeeld dat ik gegeven had". Ik was trots op haar, om diezelfde reden, en omdat ik haar nieuwe kapsel ng mooier vond dan het vorige. We vielen steeds vager mompelend, maar in innige omhelzing in slaap.

Napraten

De volgende dag verschenen Wiesje en ik rond theetijd bij Ab. We hadden een bestelling op te halen en vuilnis weg te brengen. (Voorzover nog niet duidelijk: Ab heeft amper voorraad in zijn winkel, afgezien van souvenirs. Je bestelt vanaf zijn web site, en als je dat vr een bepaalde tijd gedaan hebt, dan komen je artikelen de volgende dag in de container per boot aan, en dan kun je ze even later bij Abs winkel ophalen. Je neemt dan je volle vuilniszakken mee, en die gaan met de container mee terug. Ab heef dat heel goed en tegen minimale kosten geregeld.)

Je komt elkaar bij Ab dus vaak tegen, en een pot thee en koffie heeft hij dan wel klaarstaan. Als je elkaar veel te vertellen hebt, dan loop je door naar de kroeg. Kom je onderweg langs je huis, dan laat je daar de boodschappen achter.

Wiesjes kapsel trok door het hele dorp belangstelling, dus zwermde "iedereen" om ons heen. We beloofden, naar de kroeg te komen, en geraakten zodoende in alle rust bij Ab. We gingen er wel weer als een zwermpje vandaan naar de kroeg, kwamen onderweg Afra tegen, die ook naar Ab moest, en vroegen haar om ook naar de kroeg te komen.

Ik snap het niet, maar we hebben twee uur in de kroeg gezeten om over kapsels te praten, en toen Herman erover begon nog een uur over andere lichaamsbeharing, en hoe die te verwijderen. Wiesje verdedigde ons minderheidsstandpunt: slechts mijn baardgroei werd geschoren, anders was ik een paar dagen per maand Roodbaard. Ik ging Bill maar helpen: dan kon Mina toen ze uit school kwam ook meekleppen.

Zoals Geert en Herman de boys worden genoemd, zo werden Afra en Wiesje nu de girls genoemd, maar die benaming is niet aangeslagen.

Uiteindelijk ging ik met de girls naar huis. Afra wilde nog eens zien, hoe ik mijn neus in andermans zaken stak.

 

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).