Laatste wijziging: 2022-06-11 (technisch), 2009-05-22 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Wiesje: "Zalig niksen 2"

[sex]

H? Wat? Oh, volle blaas. Ik moet eruit. H, hij wordt niet eens wakker. Klik! Leeslampje aan. Naar de badkamer. Geen toeschouwers? Dan maar ouderwets op de pot. Ah, dt lucht op! Even schoonspoelen. Lekker! Handje erop, erin. Ah, heerlijk! Maar dat is tegenwoordig zijn werk. Doortrekken. Slaapkamer in. Hij ligt verdomme nog steeds te slapen, op zijn rechterzij, zijn rechterarm nog steeds opzij gestrekt.

Arme jongen, heb ik je z afgebeuld? Bed in, voorzichtig weer met mijn nek boven die arm. Klik! Licht uit. Lekker tegen hem aan, onder de deken. Waar heeft hij zijn linkerarm? In de weg. Omhoog ermee, maar wel voorzichtig. Zo... en mijn rechterarm over hm heen. Waar had ik mijn linkerarm? Ik doe hem omlaag, tussen ons in. Ha, wat voel ik hier? Een lief piemeltje. Dag piemeltje, kom jij me straks weer verwennen? Ik zal je groot en sterk maken! Voor eventjes dan, maar dat weet je nou wel. En hier voel ik twee balletjes. Ze worden kortgehouden, dus baasje heeft het koud. Ja, dt kan, want het vrouwtje moest even weg. Aai balletjes. Aai piemeltje. Zit je weer helemaal in je voorhuidje? Zal ik dat huidje eens terugtrekken? Komt straks wel.

Even een geintje. Vinger bij mezelf naar binnen, even achterin vocht ophalen, even doorzetten, ja, in n keer eruit. En nu die hand voorzichtig naar boven, om die bierbuik heen, waar is zijn neus? Die vinger er even onder houden. H zoutzak, ben je verkouden? Dan zit zijn mond hier. Zo, even voorzichtig die vinger eraan afvegen. Oh, word je nu eindelijk wakker?

Dag jongetje, was jij z vast aan het slapen? Je hebt niet eens gemerkt, dat je meisje naar de WC ging. Ja, hoi, lekkere knuffel! Oh, moet jij nu toch k? Je hebt niet eens een stijve! Laat maar, ik ruik het al. Ja, spruitjes zijn k een soort kool. 'Tuurlijk ga ik mee, als gehoorzaam vrouwtje! Ga jij maar op de pot zitten, dan ga ik weer lekker op dat luchtbed liggen. Zo... beentjes wijd... lipjes wijd... tepeltjes omhoog...

Gtver, je lijkt wel een koe! Je hbt gelijk: een stier. Ja, laat maar zien dat hij nu stijf staat. Oh, moet je nu je billetjes afvegen? Goed vegen! Ja, en dan even billetjes afspoelen, pik omlaag duwen, huidje terug, afspoelen. Prop papier om de billetjes af te drogen... Doorspoelen, handjes wassen... Wie het eerst in bed ligt!

Ja, maar ik heb jou lten winnen! Dus wat krijg ik nou? Ja... dat is een heerlijke knuffel! H, daar komt een hand. Dag lief handje, kom jij gezellig binnen? Vingertje, met hoeveel zijn jullie? Nou, hl je vriendjes maar. Plaats genoeg! Kom maar, zei ik. Slaapt ie alweer! "Maids, when you're young, never wed an old man!"

Wat zeur ik eigenlijk? Hij is zo oud als mijn vader, hij komt per dag minstens vier keer klaar, en hij laat mij klaarkomen totdat ik er bek-af van ben. En hij is altijd zo lief voor me. Hij heeft me in die paar jaar meer geluk en genot gegeven dan ik in al die jaren hiervr bijelkaar heb gekregen.

Wat kan ik nou nog voor liefs terugdoen? Ik doe al zo mijn best. Maar af en toe ben ik te ruw. Dat besef ik dan steeds als het te laat is. Maar hij geniet k van mijn temperament. Temperament - als iemand dit leest, en weet hoeveel tijd wij tegenwoordig in dit bed doorbrengen, dan lacht ie zich dood.

Hij slaapt alweer, en ik kan niet slapen. Wil ik op mijn zij blijven liggen, met die twee vingers erin, of op mijn rug met die vingers eruit? Dag lieve vingertjes, tot straks! Oh, wat moet ik nu doen - schaapjes tellen? Herinnert me aan Cisca en Frans. Zouden die nu slapen? Lekker neuken? Op de hei zijn? Hoe laat is het eigenlijk? Geen idee, maar het is donker.

Oh, nu gaat hij op zijn rug liggen. H, houden we wel contact! Ga ik weer op mijn zij, zo... lekker tegen hem aan... Ja tepeltjes, dat is het baasje. Die komt jullie straks weer lekker likken. Ja, verheug je er maar op. Lekker loom likken, lekker sabbelen, en dan opeens vacum klappen, dan weer verder likken... Ja, daar worden jullie groot van, h? Ja, van de gedachte alleen al.

Mijn beurt. Wat ligt hier te slapen? Ja, dat is het lieve piemeltje weer. En de balletjes hangen nu ruimer. En dan leggen we het piemeltje naar links, naar rechts, we tillen het eens op, we laten het eens vallen, we rollen een sigaartje. Nee Carmen, niet op een dij. Maar ik leg wl lekker mijn rechterdij over jouw benen, en mijn rechterarm over jouw borst. Sorry Carmen, dat was tegen Larie. Ik val niet op vrouwen. Nou ja, af en toe een spelletje met Afra kan wel.

Zou Afra nu slapen? Die ligt zich vst te vingeren, en dan denkt ze aan mij. Of aan mijn moeder. Volgens mij denkt ze aan mij als ze met mijn moeder vrijt. Wat doet mijn vader eigenlijk met Afra? Net zo lekker beffen en vingeren als Larie? Laat hij het maar doen: des te meer tijd heb ik Larie. Maar nu slaapt hij, zijn rechterarm nog steeds onder mij. Waar heeft hij zijn linkerarm eigenlijk? Ja, links natuurlijk! Oh, die hand komt naar het piemeltje. Lig je van mij te dromen, jongetje? Wg het niet om van een ander te dromen! Van Sheila bijvoorbeeld.

Waar zou Sheila zijn: bij haar grootouders, in haar bed, of zou ze bij een zoveelste vriendje logeren? Zou zij vaak aan Larie denken? Ze vindt hem cht lief. Larie is ook lief, maar hij is van mij! En hij ligt lekker hier, tegen mij aan. En straks wordt hij weer wakker, en dan gaan we weer heerlijk...

H, jongetje, word jij wakker? Ja, je bent lief! Ja, jij kunt makkelijk slapen, op je oude dag, maar ik lag te denken. Goed geraden, dr lag ik aan te denken. Mijn been iets verder omhoog? Tuurlijk! Ja, ik ben de hele nacht geopend. Ja, piemeltje, heb je nachtdienst? Nee h, je kunt er nog niet in, maar het voelt wel lekker zo. Oh, wou je me helemaal op je? Dag jochie, hier is je meisje. Ja, meisjes hebben borsten. Inderdaad, daar willen ze graag geaaid worden. En dan geven ze graag een lange tongzoen. Mmmm....

H, was ik bovenop hem in slaap gevallen? Hij slaapt trouwens zelf ook. Oh, is het licht? Jammer dan! Ik slaap nog lekker ver...der...

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).