Laatste wijziging: 2022-05-27 (technisch), 2022-02-13 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Larie: "Harren net"

[geloof, sex]

(Inderdaad, “harren net” is een woordspeling op “Us Net”.)

 

Fort Rimboe zit vol wonderen. Maar nu moesten we denken aan Bommel-verhaal “de Kwanten” van Marten Toonder: aan dat land Goesting, waar jouw wil geschiedt. - Oh, vind jij heel Us Net al een fantasie? Ook goed, dan loopt jouw voorstellingsvermogen in dit verhaal niet tegen zijn grenzen aan.

Op de eerste verdieping van de noord-westvleugel, waar de fahrkunst eindigt bij het slaapzaaltje van de müsli, bevindt zich in de buitenwand opeens een deur. Een goedkope kamerdeur met een dranger. Achter die deur ligt harren net, een ruimte, ter grootte van een gymzaal. Op de vloer ligt kunstgras. Daarop zijn de lijnen van een volleybal-veld gekalkt. Er hangt ook een volleybal-net, maar wel op jeugd-hoogte. Achter de achterlijnen liggen stapels zitkussens en zo. Die vormen de woon-gebieden van beide kampen. Het net is de grens tussen twee territoria. Nu wordt het lachen! Hier verblijven Eros, Cupido, de negen puberende Muzen en de drie jongste ondode Vestaalse Maagden. Cupido heeft een harem van de drie VeMa en van drie müsli, Eros heeft een harem van de zes overige müsli. De verdeling van de müsli ontgaat ons, en wellicht houden die zich niet eens aan de grens. Kleding draagt hier niemand.

Soms wordt er inderdaad gevolleybald. Dan beklimmen Eros en Cupido als toch ietwat vadsige cherubijntjes de scheidsrechtersstoelen aan beide uiteinden van het net, aan de zijde waar hun opslag staat. Vanuit die stoelen geven zij hun speelstertjes aanwijzingen. Wel gebiedend, niet zo doordacht. Soms speelt men zitvoetbal, op dat kunstgras, onder het net door, met de jongeheren ook nu in die scheidsrechtersstoelen. Soms zijn er wedstrijden boogschieten (dus toch!) tussen de jongeheren: vanaf de opslag-plaats aan hun zijde moeten ze dan door met kleuren aangegeven mazen in het net schieten. Maar het kan ook banaler: dat de jongeheren bij de middenstip tegenover elkaar staan, en proberen om elkaar met plassen te raken. Er is een variant of spel-fase, waarbij de tweemaal zes jongedames zich langs de middellijn tegenover elkaar opstellen, door de knieën gaan, en met plassen evenzeer een ons onduidelijke wedstrijd doen. Het kunstgras herinnert ons aan het toilet-deel van onze badkamer: je hebt geen reden om er vies van te zijn. Overigens is er een sprinkler-installatie, die te weerszijden van het net gebruikt kan worden om te douchen. (Ja, dan moet je zeep en shampoo maar in het gras leggen.)

Het echt vermakelijke speelt zich af in beide woongebieden, met ook hierin blijkbaar wedijver. De jongeheren zijn genesteld in de kussens, hun jongedames om hen heen, en ze commanderen die. Lachen: het zijn niet pasja’s met kwakjesvaten, want de jongeheren willen (nog) geen sex, en de jongedames al wel (maar passend bij hun fase van lichamelijke wasdom). Dus iedere keer als een jongedame gehoorzaam haar opdracht volbracht heeft, en nu hoopt op wederzijdse genitale betasting of toch minstens een kus op de wang, hoor je een schrille kreet van ontzetting (volgens ons: van belegering).

Overal in deze zaal hangen (uiteraard evenzeer bovennatuurlijke) webcams, en op de schermen in bijvoorbeeld de huiskamer en onze slaapkamer is dit alles uitstekend te volgen. In de (nu beduidend stillere) huiskamer zitten vaak enkele mannen-gedaantes zichzelf te bevredigen bij de aanblik van de prille vrouwtjes, en enkele vrouwen-gedaantes bij de aanblik (split-screen) van beide prille mannetjes. Wij kijken ook wel eens. Elsje heeft vastgesteld, dat deze beelden van müsli en VeMa bij mij “goed zijn voor de hu”, en vooral zijzelf is toch wel vertederd door de “kleuter-plassertjes” van de jeugdige (maar niet jonge) goden. Hoeveel bovennatuurlijke webcams zouden ònze bed- en badkamer eigenlijk tellen?

(Elsje, valt jou niet iets op? Die plassertjes die jij zo leuk vindt - die voorhuidjes: ja, helemaal naar voren!)

 

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).