Laatste wijziging: 2022-07-11 (technisch), 2009-05-26 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Larie: "Even geduld, alstublieft!"

Druk, druk, druk. Mevrouw Hoofddoek is langdurig ziek geweest, en door Wiesje verzorgd. Wiesje is, toen het gelukkig al weer beter ging, op de Televisiekanaaldijk uitgegleden en vervolgens te water geraakt. Je zou het niet verwachten met al die soap, maar vervolgens is ook zij lang ziek geweest - en uiteraard door mij verzorgd. Daarbij heeft zij mij besmet, maar dat viel mee.

Appie zag een kans voor open doel, en heeft ons bevoorraad. Dat werd dus scherp controleren wat hij binnen- en in rekening bracht. Toen we weer koortsvrij waren hebben Wiesje en ik in een melige bui de hele Kama Sutra voor Appie geposeerd, onder voorwaarde dat hij ons niet herkenbaar in beeld brengt. Daarna hebben we een tijd moeten aansterken. De voorraad levensmiddelen is tot licht boven normaal geslonken.

Vervolgens hebben we Bartje een tijdje in huis gehad, omdat de Kinderbescherming vond dat hij afwisselender zou moeten eten.

Kortom, er gebeurt van alles - maar dit zijn dingen die geen eigen verslag zullen krijgen.

Er wordt ook nog gewerkt aan afbeeldingen van Us Net, maar dat ligt moeilijk. Zo is Spamerica officieel nog militair terrein.

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).