Laatste wijziging: 2022-07-05 (technisch), 2018-09-21 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Sheila: "Erik"

Verhaal binnen Larie: “Boezem” [sex]

 

Hij heet Erik. Een paar maanden geleden zag ik bij een tankstation een auto waarin ikzelf een paar keer gereden had. We raakten bij de kassa aan de praat. Blijkt dat mijn verhuurbedrijf die wagen verkocht had. Een pittig two-seatertje, maar inmiddels te oud en te weinig gevraagd. Erik had een snelle auto nodig, en die mocht niets kosten. Erik woont namelijk nogal afgelegen, aan de Waddenzee. Hij is ook psycholoog, organisatiepsycholoog, maar hij is eenpitter in de ICT.

Hij had een groot huis bij Amersfoort, en vijf kinderen. Hij werkte zich een slag in het rond om zijn gezin te onderhouden, maar zijn vrouw ging bij hem weg (nou ja, zij woont er nog) omdat hij geen aandacht voor haar en de kids zou hebben. Zijn geld zit dus vast in dat huis totdat zij het verkoopt - maar dat doet ze niet. Hij heeft dus een goedkoop huisje, dus ver van de bewoonde wereld, dus hij heeft een snelle wagen nodig. Oh ja, hij is begin veertig. Dat kan mij niet zoveel schelen.

We hebben lang staan praten bij de koffie, toen op een bankje bij de parkeerplaats, daarna op Facebook. We begrijpen waar de ander mee bezig is. We begrijpen ook dat de ander weinig tijd heeft. Maar zijn we samen, dan leggen we de telefoons weg.

Laatst ben ik een weekend bij hem geweest. Voelde goed. Hij geeft me rust en structuur in mijn hoofd. Ik heb hem uitgelegd dat het in zijn belang is als hij bij de seks eerst aan mijn gerief denkt, en vervolgens ging dat heel leuk. Hij was zowat vergeten hoe geil een vrouw kan zijn. Tja…

Als ik straks klaar ben met mijn studie, dan zal ik uit de Apenrots wegmoeten. Ik moet ook bedenken of ik als sexuoloog aan de slag wil of dat ik mij wil richten op projectjes. Misschien trek ik bij Erik in, misschien maken we van VCR ons nestje, misschien kopen we samen ergens een huis waarin we samen oud willen worden.

 

Terug naar “Boezem” [sex]

 

Naar inhoudsopgave.