Laatste wijziging: 2022-06-29 (technisch), 2017-09-29 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Albert, Wiesje, Yvonne: "Chalet"

Albert - Yvonne - Wiesje

Albert:

We bleven aan dat chalet in Tirol denken, dus Sophie heeft haar vrienden gemaild. Die aardverschuiving was verderop. De zomer was verregend, dus zij waren alweer thuis. Wij hebben het voor twee weken gehuurd. Eerst wij met wat Larie noemt Tin Roof. Wij wilden wandelen, zij wilden bijpraten in het dal. Fred had een busje geregeld. Larie en Wiesje hebben op onze winkel gepast, Aart heeft de containers gereden, en gevaren natuurlijk.

Wij hebben lange wandelingen gemaakt. Ik moet toch meer om mijn conditie denken. We hebben ook twee avonden bij die vrienden zitten kletsen. Ik had ze nog nooit ontmoet. Leuke lui. Sophie kent ze al van voor haar trouwen. Tin Roof is vooral het dal in geweest, bijpraten met de collegas. Wij zijn ook een keer meegeweest. Leuke lui. Handel is de moeite niet.

Yvonne:

We zijn in de herfstvakantie weer in Tirol geweest! Met Wouter, Maaike, Mina en Bill. In ons busje. Wiesje en Larie hebben de kroeg open gehouden.

Wat fijn om het nu eens blij mee te maken, al was het rotweer. Mina en ik hebben genoten. Aart en Bill hebben zich een beetje verveeld, geloof ik. Ze zijn ook met zn tween gaan wandelen in de regen. Wouter en Maaike zijn amper in het huis geweest. Wouter heeft een dagenlange wandeltocht gemaakt. Hij appt nu met Italiaanse soldaten. Maaike heeft over de almen en door de bossen gezworven. Ik blijf het eng vinden, en haar Duits is niet zo goed. Ze heeft een selfie in haar nakie met een beer. Moet dat nou?

Ook wij zijn met Mina en Bill op bezoek geweest bij die verhuurders en bij die supermarkt. Dan weten we waarover we praten. Leuke lui, allemaal. Dat kruidenbitter gaan Mina en Bill misschien ook voeren, maar Kees zegt dat hij een beter kan maken.

Nu we weer terug zijn hebben Aart en Bill een houtsnij-tik. Als ze rommel maken ruimen ze die gelukkig wel zelf op.

Wiesje:

Inderdaad, wij hebben eerst de winkel en toen de kroeg een week gedaan. De winkel was doodstil, behalve als Aart de containers kwam halen en brengen. Gelukkig hebben we met vooral de boys kunnen bijkleppen.

De kroeg dreigde ook stil te worden. Toen hebben we ons Indiase spul van onder het stof gehaald, en zijn daar zelf op gaan pielen. Goede keus, want nu kwamen alle betweters tonen hoe dat dan wl moest, en vervolgens bleven ze plakken.

We kregen ook nog oude bekenden langs: dat zigeunerorkestje uit Muziek 3. Inmiddels een stuk grijzer en kaler. Ze zagen te weinig volk om te mansen, en wilden ook dat Indiase spul wel eens proberen. Toos en Teun waren er, en Toos heeft flink tipsy die primas een Indiase stokvoering geleerd. Larie had Bills camera's aan de praat gekregen, en die opnames van Toos komen beslist in Bills oudejaarsconference terug!

Op vrijdagavond hebben Sophie en Ab het van ons overgenomen. De jaffa's hadden ons namelijk voor het eten (hoe heet dat ook weer?) uitgenodigd. Volgens Larie was dat best een eer. Ze voelen zich zo verdomd alleen! Daarna vl films over Isral gezien. We zijn blij dat we ze weer es gezien hebben, maar het gaat niet goed met ze.

 

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).