Laatste wijziging: 2022-06-06 (technisch), 2009-05-24 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Wiesje: "Bloot 4"

[sex]

Ochtend - Middag

Ochtend

Zondagochtend, zeven uur. Mijn telefoon ging. Larie hield zijn handen stil, maar wel op de gevoelige plekken. Yvonne met een moeilijke vraag: Sheila wilde weten, wat het leuke van sex was. Dat wilden Aart en zijzelf haar best uitleggen, maar dan luisterden er drie kinderen mee die daar nog niet aan toe waren. Of het goed was, dat Aart haar onderweg naar het station afleverde?

Larie en ik keken elkaar licht vertwijfeld aan. Ja, het zou best tijd worden, dat Sheila ook iets van praktische voorlichting kreeg, maar moesten wij, de verklaarde opperkonijnen, nu iets doen wat het kinderzieltje of zelfs -lichaampje zou kunnen schaden, met mogelijk strafrechtelijke gevolgen voor ons? Yvonne wuifde die aarzeling weg, en mailde een door haar, Aart en Sheila ondertekende verklaring. Wat moet je dan?

Om kwart voor acht belde Sheila aan. Ik schoot slip en T-shirt aan, en liet haar binnen. Aart was al richting station. Ik nam een derde koffiebeker uit de keuken, en ging haar voor naar de slaapkamer.

Larie lag bloot onder de half weggegleden deken. (Veel mensen hebben dekbedden, maar dat is ons te warm. En ons bed is evengoed een dekbed, zegt Larie altijd.) Ik vroeg Sheila of ze ook koffie wilde, en schakelde het apparaat in. Ze stond er hulpeloos bij, dus ik liet haar de keus tussen een stoel en het bed. En ik stelde haar voor om haar schoenen uit te trekken. Dat deed ze, en ging op het voeteneind van het bed zitten.

Ik ging op mijn helft van het bed zitten wachten op de koffie. (Eigenlijk ligt Larie altijd in het midden, en draai ik over hem heen als hij of ik op de andere zij wil liggen. We kunnen dat bijna slapend. Zodoende kunnen we steeds met de voorkant naar elkaar toe liggen. Al doen we ook wel eens "lepeltjes".)

Poeh! Hoe pak je zoiets aan? Mijn ouders hebben nooit voor mij verborgen wat ze deden, maar die van Larie hadden niks te verbergen. Hij heeft het op eigen kracht moeten leren, maar hij is een natuurtalent. Larie leek te vinden, dat ik het gesprek maar moest voeren, als de jongere en vooral de vrouw van ons beiden. Poeh! Ik vroeg Sheila dus maar, wat ze eigenlijk bedoelde, en waarom.

Nou, ze was net een grote meid geworden, ze had gemerkt hoe mannen en jongens steeds vaker omlaag gingen kijken, ze wist zelf ook wel hoe haar lichaam veranderde, juf Mina had haar de cyclus en zo uitgelegd, maar ze snapte niet wat ze met die kennis aan moest. En sommige jongens waren opdringerig.

Hmm, en nu? Ik vroeg maar, of ze wel eens een volwassen vrouw bloot had gezien, haar moeder bijvoorbeeld. Nou ja, heel vluchtig. En een volwassen man, haar vader bijvoorbeeld? Ook heel vluchtig. Ik trok mijn kleren uit, en ging koffie inschenken. Daarna ging ik op mijn knien vlak voor Sheila zitten, en liet haar rustig kijken. Ik liet haar de keus of zij zich ook uit wilde kleden. Dat deed ze.

Daar zat ze voor me, spichtig, spillebeentjes, donzig schaamhaar ertussen, tere kleine lipjes met amper een knopje, beginnende bolletjes met kleine tepeltjes. Ik schatte hoe Yvonne eruit zou zien, hoe Sheila dus ongeveer zou worden, en beschreef dat aan de hand van mijn eigen lichaam. Ze knikte aandachtig.

Ik vroeg haar, of ze haar broertjes wel eens bloot had gezien. Wel eens, maar lang geleden. Dat moest ze zich dan maar even voor de geest halen. En dan nu... de volwassen man! Ik rukte deken en laken van Larie af. Hij lag half op zijn zij, naar mij toe gedraaid, en uiteraard met een stijve leuter. Ik hield me in, trok de voorhuid omlaag, en liet Sheila kijken. Die keek van dat lekkers vragend naar mij.

Ik zei, dat wat zij geleerd had over bevruchting zich afspeelde binnen het lichaam van de vrouw, dat dat ding door je spleet naar binnen moet, en dan flink heen en weer, totdat het kwakkie eruitvliegt, en alle zaadjes op het eitje afgaan - als dat er is. En dat dat hele proces heel lekker is, maar dat je moet uikijken om niet ongewenst zwanger te worden. En dat allerlei handelingen eromheen ook heel prettig zijn - tenminste, als je degene met wie je bent ook aardig vindt. Oh ja, en dat je ook vrouwen hebt die liever met vrouwen vrijen, en mannen die liever met mannen vrijen. Inderdaad, zoals hun buren Geert en Herman. En dat zulke mannen vrouwen met rust laten.

Sheila wist heel zeker, dat zij niet met vrouwen wilde, maar met mannen. Ik vertelde haar, dat ik wel beslist met mannen wilde, maar dat in sommige opzichten een vrouw erbij k wel kon. Ze veerde op: Afra! Z, had die even goed opgelet! Ik knikte: dat Afra op vrouwen viel, en dat in sommige opzichten sommige mannen voor haar wl konden. Sheila zat in kleermakerszit, onbewust met twee vingers rond haar kleine knopje. Poeh! Hoe nu verder?

Gelukkig, Larie nam het over. Hij vertelde, dat je nooit iemand tot vrijen moet dwingen, maar dat je iemand moet verleiden, in de stemming brengen, zorgen dat die zelf wil. En dat je dus moet uitkijken als je zelf eigenlijk niet wilt. En dan was dus de vraag: hoe verleid je iemand? Door hem of haar te aaien op sommige plekken, al begon je meestal met knuffels en kusjes. En dat we het niet heleml goed konden voordoen, omdat wij al zo lang (ik telde de jaren: veel minder dan het leek) samen gelukkig zijn, en elkaar helemaal niet hoeven te verleiden.

Hier kon ik me niet meer inhouden. Ik liet me achterover vallen, en draaide in zijn armen, en met n been over de zijne. Het werd een geweldige tongzoen, en intussen klopte zijn pik ongeduldig tegen mijn spleet. Larie legde mij op mijn rug, en kwam tussen mijn benen op zijn knien zitten. Hij stapte ertussenuit, de schurk, vroeg Sheila goed naar mijn spleet te kijken, en begon van opzij mijn dij te strelen, me te kussen, mijn borsten te strelen, te likken en te zuigen. Hij keek naar mijn spleet, zag dat de lipjes dichtzaten, en trok ze liefdevol vanelkaar. Hij wees Sheila op al het witte vocht.

Daarna liet hij haar meer naar het midden van de andere bedhelft gaan, en wees haar de beide plekken waar ze nu moest kijken. Toen klom hij over me heen voor een 69. Hebbes! Ik begon geestdriftig aan zijn pik te sjorren en te lebberen, hij zat met vingers en tong mij de hemel in te werken. Hij liet me flink stuiteren, en toen draaide hij om, wees haar naar mijn spleet te kijken, wees hoe de lipjes wijd van elkaar stonden, en schoof naar binnen. Ik klemde mijn benen om hem heen, en daar gingen we, als goed ingespeeld stel. We waren botergeil, want Yvonne had ons in ons eerste nummer van de dag gestoord.

Het duurde dus niet lang, of Larie kwam bonkend klaar - en ik ook weer. We bleven even liggen nagloeien, en draaiden gedurende een tongzoen andersom (ik boven). Larie streelde teder mijn rug en de zijkanten van mijn borsten. Jammie! Het blijft zo heerlijk! Met tegenzin kwam ik overeind.

Sheila zat in kleermakerszit met grote ogen te kijken, n hand klauwend aan een borstje, twee vingers in haar spleet. Ze lekte. Ik wees het haar. Ze schrok.

Ik kwam met frisse tegenzin van Larie af, en wees op zijn verschrompelde pik. Er lekte wit langs zijn ballen op het laken: mijn vocht met dikkere druppels van zijn kwakkie. Ik wees het Sheila. Het werd me teveel, en ik begon het op te likken, als een kat een schoteltje melk. Sheila keek misprijzend. "Kmt wel," zei ik.

Ik liet Sheila uitgebreid aan Larie en mijzelf voelen. Het aan Sheila voelen liet ik aan Larie over: ze viel immers op mannen.

Maar nu zaten we op het bed aan de koffie. Larie haalde Deventer koek tevoorschijn - zijn beurt om mij te verbazen na die twee keer pruimen van mij. Hij brak het stuk in drien, en liet ons elk een stuk kiezen.

Hij keek mij aan, ging tussen beide hoofdkussens zitten (H, waarom hebben we er geen drie: voor dat gedraai?) met zijn rug tegen het hoofdeinde, en trok Sheila zachtjes aan een arm naar zich toe. Hij liet haar tussen zijn benen zitten, en begon haar zachtjes op te geilen, aai hier, aai daar, kusje. Ik zag Sheila schokken. Ik werd wild, en ging aan het voeteneind demonstratief met mezelf aan de gang.

Larie vroeg Sheila zachtjes, of ze het lekker vond. Ze knikte, eerst aarzelend, toen beslist. Hij aaide haar over haar hoofd, en gaf haar een tongzoen. (We hadden de koek inmiddels op.) Ze tongde dapper mee. Hij had n arm om haar schouders, en zat met zijn vingers aan een borstje. Zijn andere hand streelde haar dij, steeds meer naar binnen, steeds dichter naar haar spleetje. Ze sidderde. Hij streelde met zijn hand op en neer over haar spleetje, middelvinger over het knopje. Ze drukte zich achterover tegen hem aan, en keek verwilderd.

Ik bediende met mijn twee handen mijn spleet en borsten. Z stijf had ik ze zelf nog nooit gekregen!

Opeens liet Larie zijn pink in haar spleetje verdwijnen. Ze gilde even. Zo te zien verkende hij eerst de schede, maar daarna prikte hij door naar de baarmoeder, en begon met draaiende bewegingen de toegang wijder te maken. Haar beentjes trapten alle kanten op. Hij trok zijn hand terug, stootte nog een paar keer, en legde haar toen naast zich op haar rug. Hij ging tussen haar beentjes liggen, en begon haar spleetje te likken, eerst van buiten, daarna ook van binnen. Ze kreunde. Ik vingerde me de krampen.

Hij draaide op zijn rug, en trok de kleine meid over zich heen totdat ze met haar mond bij zijn knuppel kon. Zelf was hij haar nu met twee vingers aan het neuken. Sheila keek bedenkelijk naar de halfstijve lul, en toen omhoog naar mij. Ik schokschouderde, en gebaarde de keuze: pijpen of aftrekken - of allebei, natuurlijk. Ze begon te sjorren. Ik wees haar wat ze goed en verkeerd deed.

Larie lag haar blijkbaar goed op te geilen, want opeens nam ze zijn lul in haar mondje, en kokhalsde uiteraard. Ik wees haar, dat het alleen om de eikel ging - maar dat was toch al een mond vol. Hoe oud was ze eigenlijk? Hgstens twaalf, en dan ook nog tenger. Die zou over negen maanden nog geen kind kunnen baren, ook al was ze nu ongesteld geweest.

Larie had haar blijkbaar helemaal gereed. Hij streelde met beide handen langs haar billetjes omhoog tot haar oksels, draaide ze dan onder haar borstjes, masseerde wat, en legde het poppetje op haar rug. Hij ging op zijn knien tussen haar spillebeentjes, liet mij goedkeurend (maar eigenlijk jaloers) knikken, en vroeg toen geluidloos aan Sheila of zij wilde. Ze knikte bevend.

Hij schoof voorzichtig bij haar naar binnen. Hij wilde haar kussen, maar ze was veel korter dan hij. Hij begon voorzichtig te pompen. Ze huilde, maar sloeg haar beentjes om hem heen. Zo te horen maakte hij haar een paar keer klaar, zonder dat hij zelf kwam. Hij trok zich terug, gaf haar een korte maar hevige tongzoen, en ging op zijn rug voor mij liggen, een been aan elke kant.

Ik boog me voorover, en sloeg aan het lebberen en sjorren. Ik proefde Sheila, en het wond me op. Larie liet Sheila kijken naar wat ik deed. Dat duurde niet lang: ik liet hem op zijn buik spuiten, over een aardige lengte. Ik trok Sheila bij, en naast elkaar likten we de druppels sperma op.

Larie trok ons beiden half op zich, gaf mij n van de vurigste tongzoenen die ik me kan herinneren, en zei toen schor tegen Sheila: "En...? Begrijp je het nou?" Ze probeerde ons beiden met haar armpjes te omspannen, en zei zachtjes en glanzend: "Ja, n wel. Dank je wel, allebei!"

Middag

Tegen de middag werden we wakker, met Laries armen om ons heen. Uiteraard lag ik met een dij op die leuter, en ik voelde er alweer wat kracht in. Maar dat kleine sekreet wrikte haar handje tussenbeide, en begon te graaien! Larie glimlachte, en gaf me een tongzoen.

Ik gaf zuchtend Sheila de ruimte. Die was als een razende aan het trekken en soms pijpen. Dt ging hard! Ik draaide totdat ik met mijn hoofd op Laries buik lag. Net op tijd! Ik hoefde mijn mond maar open te houden, en het lekkers vloog naar binnen.

Sheila was door het dolle heen. Ze kwam op mij af, en probeerde met haar tong iets van dat kwakkie uit mijn mond te stelen. Het moest niet gekker worden! Ik slikte alles door, stak mijn tong uit, en legde Sheila op haar rug. Toen ging ik plagend haar in deze stand heel platte borstjes masseren. Larie keek het even aan, legde mij op mijn rug, kwam met zijn ballen op mijn neus zitten, en liet Sheila mijn borsten masseren. De mijne zijn ook niet echt groot, maar de tepels wel. Dus ik voel echt wel wat bij zo'n behandeling! Ze deed het vol overgave.

Toen knielde ze tussen mijn benen, en begon mij flink de spleet te likken! Ze kreeg er een drupje sperma uit, juichte, en stak haar tong naar mij uit. Toen draaide ze om, en kwam op mij liggen voor een 69. Ook voor mij was ze te kort. Ik trok haar langs me omhoog, totdat ik haar kon beffen. Ze trok zich met haar handen onder mijn voetzolen terug totdat zij mij kon beffen. We bleven schuiven, en onze tepels werden gloeiend.

Larie zat het verbaasd en kwijlend aan te kijken, En toen was hij het zat. Hij had zijn leuter weer halfstijf. Hij veegde Sheila van mij af, gebruikte zijn mond eventjes op een paar gevoelige plaatsen, reeg mij aan het spit, en begon ontzettend hard te pompen. Ik moest wel meedoen. Hij kon me nog net twee vluchtige kussen geven, en toen kwam hij bonkend in me klaar. Ik kwam zelf ook.

We draaiden weer om (ik boven). Ik voelde hem trillen. Ik wees het Sheila, en ook, dat mannen niet zo vaak kunnen als vrouwen, en zeker niet zo vaak als ze zelf denken. Ze lachte. Larie viel in slaap, of deed alsof.

Sheila bevoelde haar borstjes en spleetje, bekeek de mijne, en vroeg, wanneer de hare evengoed ontwikkeld zouden zijn als de mijne. Ik monkelde, dat dt deels afhing van wie zich ermee bezig zou houden. Ze keek me vragend aan. "Natuurlijk ben je met bepaalde aanleg geboren, en zul je nog groeien," zei ik, "maar zo mooi als de mijne nu zijn, zijn ze pas sinds ik met Larie ben."

"Vrijen jullie nou cht zoveel?" vroeg Sheila. Larie antwoordde met zijn ogen dicht en met de stem van Afra: "Ze beult me f!" Ik hield misprijzend zijn slappe ding tussen duim en wijsvinger aan de voorhuid omhoog, en liet het terugvallen.

Toen greep ik in een la van een nachtkastje, en haalde een vibrator tevoorschijn. Grote ogen! Ik zette het ding tegen mijn knopje, en liet het trillen. Daarna gaf ik het aan Sheila. Die propte het ding helemaal bij zichzelf naar binnen. Ze genoot even, haalde het toen terug, en vergeleek het met Laries lul toen die stijf had gestaan.

"Hoe lekker is Larie nou, vergeleken met andere mannen?" vroeg Sheila. Ik haalde mijn schouders op. "Voor mij is hij de lekkerste, en ik voor hem. Maar dat is voor iedereen anders. Ik zal niet zeggen dat je verschillende mannen geprobeerd moet hebben, maar je moet erop voorbereid zijn, dat je niet meteen de ware vindt. En uiteraard is er meer in het leven dan sex. Zelfs voor Larie en mij."

Larie was echt uitgeteld. Sheila en ik lagen half over hem heen, voelden eens aan hem, aan elkaar, aan onszelf.

Mijn telefoon ging. Aart vroeg of hij Sheila over een uurtje kon ophalen. Het was al zes uur! Ik wekte Larie.

We gingen naar de badkamer. Ik plaste vanaf de rand in de badkuip. Sheila deed het me na. Ik liet haar Laries nog steeds slappe ding vasthouden terwijl hij plaste. Ze vond het prachtig, en nam het ding ondanks de pissmaak in haar mond. Ik spoelde het bad schoon, en liet het daarna vollopen. Uit een kast pakte ik een oude duikbril. Ik trok de snorkel eraf, liet Larie het bad in stappen, gaf hem de snorkel in zijn mond, ging op hem liggen, en nam Sheila bovenop mij.

Zo lagen we een kwartiertje, Ik voelde alweer iets van leven tegen mijn spleet kloppen. Ik speelde met Sheila's prille tepeltjes. Toen was het toch echt tijd om ons in te zepen, schoon te spoelen, af te drogen en aan te kleden. Nou ja, slip voor Larie en mij, T-shirt voor mij, en Sheila natuurlijk alles wat ze aanhad. Ze had een behaatje. Ik hield het even voor mijn borsten. Ik was vl groter dan ik zelf dacht.

Er werd gebeld. Sheila kleedde zich vlug aan. Larie had Aart binnengelaten. Die keek Larie en mij eens aan, keek zijn glanzende spruit aan, en zei: "Volgens mij weet ze het nu." Sheila likte haar lippen af. (Larie leest mee, en vraagt wlke lippen. Nou j, zeg!)

"Dan gaan we maar,"zei Aart. Sheila gaf ons snel een stevige knuffel, en gaf toen Aart een hand. Onder het weggaan neuriede Aart "Op een mooie pinksterdag..."

Larie was aan de keukentafel neergeploft, maar hij trok me op schoot, en trok me met zijn handen om beide borsten tegen zich aan. Heerlijk, maar geen geschikte houding. We gingen samen op de traplift omhoog, en kleedden ons uit. We keken elkaar aan, en vielen in een omhelzing op het bed. "Ik hoop, dat Sheila net zo gelukkig wordt als wij," zeiden we tegelijk.

 

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).