Laatste wijziging: 2013-05-16 (technisch), 2009-05-23 (inhoudelijk). Naar inhoudsopgave. Naar vorig verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).

Wiesje: "Bloot 3"

[sex]

Voorspel - Spel - Naspel

Voorspel

Op een zwoele zomeravond zaten Larie en ik bij Afra voor de deur. Eigenlijk was het een mooie dag geweest om naar de poel te gaan, maar we waren te lang thuis blijven hangen. Larie had voorgesteld om weer eens bij Afra aan te gaan, en daar had ik ook wel zin in.

Afra is van de leeftijd van Larie en mijn ouders, en ze heeft de ware Jacoba maar niet kunnen vinden. We hebben de stroom vriendinnen niet kunnen bijhouden. Misschien is ze te beschaafd. Ze speelt prachtig piano. Ze heeft dezelfde humor als Larie - dodelijk vermoeiend om ze samen te zien, maar onovertreffelijk. Als ik dan even een opmerking maak, maakt niet uit wat ik zeg, dan hebben zij stof voor twintig minuten cabaret. (Ik heb het toevallig eens geklokt.) Af en toe begrijp ik niet waar ze het over hebben, maar als ik dan het trefwoord uitgelegd krijg, dan ben ik wel onder de indruk.

Afijn, we zaten dus bij Afra. Geert en vooral Herman hadden zodanig tot de lol bijgedragen, dat ook voorbijgangers even waren blijven staan, maar toen moest er weer geschilderd worden. Ja, ja. Volgens mij zijn ze net zo geil als Larie en ik. Het was ongemerkt een zuiperij geworden. Afra's wijn was op, en wat Larie bij ons vandaan had gehaald al bijna. We waren dus al eerder giechelig dan gevat, en Afra leek zelfs los te komen. Ik vond haar leuker dan ik haar meegemaakt had.

Het gesprek trok naar sex, naar haar pogingen en eenzaamheid, naar ons geluk. Opeens flapte ze eruit, dat ze zo graag eens met mij zou willen vrijen. Ik wist niet of ik dat nu wel wilde, en wat Larie ervan zou vinden. Zijn armgebaar was duidelijk: dat moest ik zelf weten. Maar hij wilde er wel graag bij zijn, zei hij. Geen probleem. Nu meteen? Afra ging ons voor naar haar slaapkamer met tweepersoonsbed, Larie volgde ons met de wijn en de glazen.

Spel

Afra wierp haar jurk af, was in een tel haar beha en slip kwijt, en omhelsde mij met een tongzoen. Het was mijn eerste tongzoen van een vrouw, en de eerste van een ander dan Larie in jaren, dus ik moest omschakelen. Maar het voelde lekkerder naarmate ik me eraan kon overgeven. Ze kleedde mij langzaam en aandachtig uit. Op de achtergrond kleedde Larie zich ook uit. Opeens voelde ik, dat ik me helemaal niet schuldig zou hoeven voelen, en dat dit een latertje zou worden.

Afra duwde mij achterover het bed op, ging op mij liggen, en ging uitgebreid met mijn borsten aan de gang. Intussen verschoof ze zo, dat ze met één been mijn kut raakte en er een beetje mee kon bewegen. Daarna ging ze met haar tong tussen mijn benen. Uiteraard wist ze precies wat lekker is, maar dat weet Larie ook: wat hij niet kon weten heb ik hem wel verteld - en wat heeft hij dat goed begrepen!

Afra wilde nu ook een verkenning van mij. Ik deed dus maar ongeveer na, wat zij net bij mij had gedaan. Zij vond het geweldig. Zelf vond ik het toch vreemd om een gleuf te proeven, maar voor de rest was het eigenlijk wel leuk. Op de achtergrond had Larie de glazen volgeschonken. Hij keek aandachtig naar ons spel, en zat met zijn pik te spelen.

Afra en ik wisten elkaar klaar te maken. Ze lag glanzend en zuchtend naast me. Larie gleed naar mij toe, en deed het op zijn manier, maar hij leek daarnet ook iets geleerd te hebben. Afra lag geboeid en bewonderend toe te kijken, zichzelf en waar mogelijk mij strelend.

Larie keek nu mij vragend aan. Ik maakte zijn armgebaar, voorzover in mijn houding mogelijk. Hij gaf me een vlugge kus op mijn voorhoofd, en gleed tegen Afra aan. Ze kreeg van hem ongeveer wat ze bij mij had gedaan. Dat viel haar beslist mee. Nu lag ik met mezelf te spelen. Ik voelde me heel dubbel: daar was Larie met een andere vrouw bezig, maar ik voelde me niet bedreigd, en ik kon hem zelfs aanmoedigen. Hij glimlachte dankbaar.

Hij kwam overeind, en bood Afra zijn pik aan. Ze knikte aarzelend. Hij draaide zich om tot 69, en daar gingen ze. Afra had er toch moeite mee. Ik tikte Larie aan. Hij begreep het. Hij draaide zich terug, gaf Afra's borsten en spleet weer een beurt met zijn tong en handen. Toen kwam hij weer overeind, maar keek nu vragend naar Afra. Die keek ietwat hulpeloos naar mij. "Ik neem wel over," zei ik. Ze vatte het gelukkig zo vriendelijk op als ik het bedoelde.

Larie warmde Afra weer op, tot haar tepels stijf stonden en haar spleet (ongetwijfeld, al kon ik het niet zien) kletsnat was. Hij wilde zijn pik bij haar naar binnen duwen, maar ik rolde snel om, en sabbelde er even op. Hij kreunde van genot, vouwde Afra's dichtklappende lipjes open, en schoof naar binnen. Ze schokte. Hij streelde haar gezicht, en begon langzaam te pompen. Ik warmde intussen mezelf op.

Dat duurde maar kort. We liepen aardig synchroon. Larie trok zich terug, gaf Afra een kus op de mond, en gleed op mij. We deden een kort voorspel. Daarna kreeg ik zijn pik naar binnen. We begonnen aan een "maar wij horen bij elkaar!" nummer. Heerlijk! Afra voelde zich beter als toeschouwer, en bevingerde zichzelf op mijn uitingen.

Larie drukte me zowat door het bed toen hij klaarkwam. Ikzelf kwam ook. Niet zo mooi als anders, maar nog altijd geweldig! We rolden om voor een lief naspel, zoals altijd. Afra had zichzelf klaargemaakt, en lag glanzend na te hijgen. Larie schoof een arm onder haar door, en trok haar bij. Ik legde ook een arm om haar heen. We wisselden kusjes en likjes. Uiteindelijk gingen we douchen, eerst Afra, toen Larie en ik samen.

Naspel

We kleedden ons aan, en gingen weer buiten zitten. Larie haalde bij ons een fles brandewijn. Afra vond een bakje olijven. Langzaam kwam het cabaret weer terug. En hé, daar waren warempel Geert en Herman weer, elk met een fles wijn in de hand. "We moesten even weg," verontschuldigde Herman zich. "Wij hebben ons evengoed wel vermaakt," pochte Afra. Herman bemerkte onze natte haren, en barstte uit in een gulle lach.

Toen alle drank op was verkasten we allemaal naar het terras van de kroeg. Bill en Mina schoven zelf mee aan. Enkele trekkers zetten binnen gehoorafstand hun tentjes op. Daarna praatten ze mee totdat ze knikkebolden of blikken begonnnen te wisselen.

De zon kwam al weer op, toen wij als laatsten weggingen. Bill en Mina keken elkaar aan, Larie en ik keken elkaar aan. Toen gingen we naar huis, ik gearmd met Larie en Afra. Bill riep "Nou, jaaa...!"

Naar inhoudsopgave. Naar volgend verhaal (ongeacht waarschuwingen, in leesvolgorde).