Laatste wijziging:
Bij wijzigingen in de humor zelf wordt déze bladzijde als "gewijzigd" vermeld.

Larie-humor

 

Je vindt allerlei Larie-humor als je met Google zoekt op "Larie" en "Digitale Zandweg". Maar ik wil een overzicht bieden (te beginnen aan mezelf) van wat ik alzo zelf bedacht heb.
(Ik heb de uitdrukking "Digitale Zandweg" ook zelf bedacht, maar blijkens Google niet als eerste. Ik bedoel maar...)

Een overzicht betekent naast aanwezigheid ook ordening. Dat is een reuzenklus. En ook andere geesteskinderen (verwekt door andere muzen) willen aan bod komen. Maar goed, dit is de voorlopige toegang.

Waarschuwing en vrijtekening:

Ik heb harde grappen gemaakt. Nooit om te kwetsen, soms om iets ontstellends verteerbaar te maken, en eerlijk gezegd soms wel uit de "verdiende loon!" vorm van leedvermaak. Als je de hyperlinks naar de rubrieken volgt, dan neem je zelf het risico om geschokt te worden in overtuigingen of gevoelens, maar ook de kans op hulp bij draaglijk maken. Bij twijfel niet doen!

Dat wil niet zeggen, dat het allemaal schokkend is. Integendeel, ik ben een eer gaan stellen in het uitmelken van subtiliteiten die een ander wel als flauw maar niet als grap ervaart. Andere humor verschijnt wellicht in cryptogram-vorm.

Veel woordspelingen, soms in meer talen, soms verwijzend naar mijn beperkte culturele bagage. Maar ik leg ze niet uit! (Houd Google maar bij de hand...) En ik getroost me weinig moeite om alles smeuďg te vertellen, want ik heb bewezen dat niet te kunnen.

 

Na zo'n groots voorwoord zal het gebodene ondanks toevoegingen en herschikkingen voorlopig wel blijven tegenvallen. Het eerste beetje staat hier.